Salată de vinete

de ionix in Salate, 17 Dec 2010 | 6419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o pungă cu vinete coapte de la congelator (cred că avea vreo 300-400 g)
  • un gălbenuş
  • două linguri cu muştar
  • circa 150 ml ulei de floarea soarelui
  • ceapă după gust
  • sare
  • piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de vinete:

Vinetele din congelator se pun la scurs şi se scurg foarte bine, ele lasă destul de multă apă.

Se pun vinetele într-un bol şi se mixează cu puţin ulei.

Se adaugă gălbenuşul şi frecăm în continuare, adăugând câte puţin ulei din când în când. Se freacă bine până terminăm uleiul dar să nu uităm să alternîm cu muştar.

Se pune sare şi piper alb după gust iar apoi se dă la frigider.

Ceapa se toacă foarte mărunt şi se pune în salată doar în momentul servirii.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (71)

adasev12 1

19.12.2010, 19:39

f buna...si eu am facuta...mie imi place mult daca pun si un ardei copt...ii da o savoare deosebita...imi plac mult vinetele

MotanLaOale 1

20.12.2010, 09:06

buna bunutza

ionix 1

20.12.2010, 15:39

Ada, Vladimir... dap, este foarte bună

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
"Caviarul Saracului" a la Jamie Oliver