Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Salata de vinete este un preparat culinar usor de realizat si foarte gustos atat vara cat si in celelalte anotimpuri .
Preparare: se coc vinetele si se curata de coaja si se lasa la stors .
Se toaca marunt 2 cepe verzi mici, sau o ceapa obisnuita daca nu gasiti, eu le fac cu un minirobot ce al ampentru asa ceva ca marunteste fin de tot. Intr-un bol se prepara maioneza din 2 galbenusuri, o lingurita de mustar si 100 ml de ulei. Eu o fac cu mixeul si din galbenusuri crude, etse gata in 2 minute.
Se amesteca apoi vinetele cu ceapa tocata marunt, sarea si maioneza mixandu-se bine pana devin spumoase. Merg de minune cu painea italieneasca Ciabatta si eu le-am servit asortate cu cubulete de rosii pe care am presarat putina sare, 2 stropi de ulei de masline si ierburi uscate pentru salate. Va servesc si pe voi cu o felie .
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult