Salata de vinete

de ionela2682 in Salate, 7 Mai 2010 | 1922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • vinete 500 g
  • 1 ceapa
  • ulei cam 100ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vinete:

Se toaca vinetele (am avut la borcan conservate) cu marunt cu un satar de lemn daca se poate, apoi adaugati o ceapa data pe razatoare, pe gaurile mici.

Incorporati uleiul ( cam 100 ml la 500 g vinete) in fir subtire amestecand neparat cu o lingura de lemn altfel oxideaza. Se adauga sare si piper si este gata de consum!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata de vinete 30598
retete culinare - Salata de vinete 30599
retete culinare - Salata de vinete 30600
retete culinare - Salata de vinete 30601

COMENTARII (5)

madi_marin 1

07.05.2010, 18:25

vreau si eu o felie.....

nadina73 1

07.05.2010, 19:17

si eu vreau ,mai ai?e super buna

ionela2682 1

07.05.2010, 19:27

mai am vinete la borcan si fac repede!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S