Salata de vinete

de epurasha2bb in Salate, 3 Iul 2010 | 3305 vizualizari

 

am vazut la miha anul trecut si mi-a placut foarte tare si de atunci mereu o ornez asa.

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 2  galbenusuri, unul fiert si unul crud-pt.maioneza
  • ulei pt,maioneza
  • ceapa verde
  • masline negre pentru ornat(2)
  • 1 rosioara
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vinete:

Se coc vinetele, se curata de coaja si se surg de zeama.Se paseaza si se amesteca cu putina  sare.Se dau deoparte la rece si se pregateste o  maioneza clasica amestecand  galbenusul fiert farimitat cu cel crud si cu uleiul si putina sare la sfarsit.Se amesteca salata de vinete cu maioneza si cu rondelute fine de ceapa verde. Se orneaza cu rondele de rosie pe margine si in mijloc o gargarita tot din rosie cu puncte din bucatele mici de masline negre pe spate si capsorul tot din maslina neagra.

 

RETETA IN IMAGINI

Salata de vinete-0
Salata de vinete-1

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

05.07.2010, 00:46

si mie imi place mult si salata de vinete si modul de ornare

Laly 1

05.07.2010, 01:15

Ce buburuza frumoasa

epurasha2bb 1

05.07.2010, 21:30

multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04