Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Buna tare. Sunt convinsa ca toata lumea stie cum se face, dar o varianta in plus nu strica...doar doua batai
Prima data am copt vinetele, le-am curatat si le-am lasat la scurs (se pierde cam 25-30%) dupa coacere.
Apoi am preparat maioneza cu 2 galbenusuri crude si doua fierte, ulei, mustar, sare, helas. Am tocat ceapa marunt marunt, am sarat-o putin si am lasat-o sa-si lase apa. Apoi am tocat vinetele, am adaugat ceapa si maioneza si am frecat bine pina a devenit o salata pufoasa, cremoasa .. si gata de servit.
Pofta buna !
1
Se poate servi cu rosii, ardei
2
Merge chiar si o telemea linga, la mic dejun
3
Nelipsitul ardei iute
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult