Salata de vinete cu rosii

de Irina in Mancaruri de post, 17 Noi 2009 | 6240 vizualizari

 

Am facut salata asta special pentru al meu sot, care a fost azi la nutritionist...

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata 
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 catel de usturoi
  • busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vinete cu rosii:

Vanata si rosiile le-am taiat rondele cu grosimea de 1 cm, le-am asezat intr-o tava, le-am stropit cu ulei, sare si piper. Am pus tava in cuptorul incalzit la 200 grade cam 20 de minute, pana s-au inmuiat si rumenit vinetele. Am aranjat feliile de rosii si de vinete alternativ pe un platou si le-am lasat nitel la racit. Am pisat usturoiul si am adaugat uleiul ramas si otetul iar cu sosul rezultat am stropit legumele. Pe deasupra am presarat busuioc. 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata de vinete cu rosii 10732
retete culinare - Salata de vinete cu rosii 10733
retete culinare - Salata de vinete cu rosii 10735
retete culinare - Salata de vinete cu rosii 10736
retete culinare - Salata de vinete cu rosii 10737
retete culinare - Salata de vinete cu rosii 10739

COMENTARII (16)

ionela2682 1

12.03.2010, 15:48

ce bunatate vad eu acolo in farfuria aia?

gospodinadecriza 1

12.03.2010, 18:41

De abia astept sa ne chinuim si noi, acasa, un pic!
Noi suntem primiii abonati!

Irina 1

15.03.2010, 21:04

Foarte buna a fost salata si foarte usoara.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21