Salata din piept de pui a la Nico

de nico15 in Salate, 2 Iul 2012 | 1378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g de salata verde
  • 20 g de ceapa verde
  • 100 g de Morcov
  • 100 g de telina
  • 200 g de piept de pui
  • 120 g de rosii
  • 20 g de parmezan
  • 50 ml ulei de masline
  • 20 ml otet balsamic
  • 15 g smantana lichida
  • 30 ml apa minerala
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata din piept de pui a la Nico:

Trecem la taierea legumelor: morcovul si telina le vom taia julien, salata verde se rupe, ceapa verde se va taia in stil chinezesc(oblic), rosiile in felii potrivite de grosime.

Pieptul de pui in vom fasona dupa care il vom breza in ulei la tigaie cat sa prinda culoare pe toate partile, dupa care il vom da 15 minute la cuptor la temperature de 160° C, dupa aceea se scoate de la cuptor si se lasa sa se tempereze.

Taiem pieptul de pui in felii subtiri, taietura va fi oblica si il adaugam peste salata noastra.

Preparam o vinegreta dupa cum urmeaza: ulei de masline, otet, apa minerala si o lingura de cuccina(smantana lichida). Se adauga dressingul in momentul servirii. Se rade  parmezanul si se adauga peste.

Pofta Buna

Timp de Preparare: 25 de minute

 

COMENTARII (10)

Mihaela11_jo 1

03.07.2012, 23:24

Foarte apetisanta

Sim0na 1

03.07.2012, 23:35

Buna

nico15 1

06.07.2012, 18:12

Dupa atatea preparate greute sa le spun asa, a venit si o binemeritata salata, doar cu piept de pui si voi mai atasa una si ma usoara cu legume si doar un pic de maioneza.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55