Salata exotica Siang

de nico15 in Salate, 5 Noi 2010 | 2842 vizualizari

 

Ceva rafinat si exotic

 

INGREDIENTE

  • 1-2 piept de pui
  • 100 gr de creveti in saramura(Vici)
  • 2-3 bucati de kiwi
  • 1 mango
  • 2 rosii
  • 1/2 ardei gras portocaliu
  • jumatate de ardei gras verde,
  • 50 gr de castraveti
  • 50 gr de ananas,
  • 30 gr de morcovi
  • 50 gr de struguri negri
  • 50 gr de struguri albi
  • 50 gr de susan
  • ulei de masline,
  • otet balsamic,
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata exotica Siang:

Pieptul de pui se pune pe grill si se face pe ambele parti aproximativ 20 minute daca nu este facut se mai lasa un pic dupa care se rupe in fisii, morcovii de asemenea se taie in fasii, castravetele si kiwi se curata de coaja si se taie, margo, ananasul, ardeii si rosiile se taie in cubulete.

Crevetii sunt prefierti dar se mai pun foarte putin la fiert, se scurg de apa, se ung cu putin ulei de masline si se adauga peste restul salatei.

Susanul se va praji intr-o tigaie FARA ulei, doar un pic rumenit.

Dressingul se compune din:
1-2 lingurite de sos de soia, ulei de masline, otet balsamic, si otet de orez, acesta se adauga peste salata si se amesteca bine toate ingredientele.

Dupa ce susanul s-a rumenit se ia si se adauga peste salata, este o combinatie fantastica intre proaspat, dulce, acrisor, amarui. La sfarsit se presara susanul. Pofta Buna

 

TIPS-URI

1

Cand se prajeste susanul se va face fara ulei

RETETA IN IMAGINI

Salata exotica Siang-0
Salata exotica Siang-1
Salata exotica Siang-2
Salata exotica Siang-3
Salata exotica Siang-4

COMENTARII (3)

epurasha2bb 1

06.11.2010, 10:53

wow ce bine arata! nebunie de culori!

nico15 1

07.11.2010, 08:01

heheheh merci Epurashaaaaaaaaaaaa

vanilla 1

09.11.2010, 16:33

PARCA E UN CURCUBEU!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41