Salata fermecata

de alinaww in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2009 | 5542 vizualizari

 

Salata mea fermecata nu are un nume....am furat reteta de la mama unui coleg de facultate si m-am indragostit imediat de gustul ei...si, as manca intreg bolul imediat ce am terminat de facut....

Sper sa va placa si voua...

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ananas in sirop
  • 1 cutie porumb fiert
  • 2 oua
  • 1-2 mere ( asta daca va place cu mai multe sau mai putine...)
  • 150 g cascaval
  • 150 g sunca
  • un fir de praz ( se poate si fara )
  • 4 linguri cu varf de maioneza
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata fermecata:

Cascavalul si sunca se taie cuburele.

Prazul se taie rondele si se opareste in apa in care punem o lingura de otet, ca sa ii dispara putin mirosul...

Merele se curata si se taie si ele cuburele.

Ananasul se scurge de sirop, si se taie cuburele.

Ouale se fierb tari, si apoi se taie...cum poti....

Porumbul se scurge de zeama lui.

Toate se toarna intr-un bol mare de salata.

Maiomeza se amesteca incet cu siropul de ananas, pana se face o maioneza subtire si dulceaga, buna la gust.

Se toarna maioneza peste celelate ingrediente in bolul de salata si se amesteca. Daca vis e pare ca e prea putine maioneza, se mai adauga, dar la fel, lungita cu sirop de ananas. Se adauga sare dupa gust.

Ideea salatei este sa fie dulceaga !

Se lasa de dimineata pana seara in frigider, ca sa prinda gust de la maioneza.

Se serveste ca atare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata fermecata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

klausenburger_adica Lacrima 1

28.07.2009, 01:21

fructe, legume si maioneza indulcita... wow! nu mi-o pot imagina ca gust...dar am s-o incerc

alinaww 1

28.07.2009, 09:21

Dragele mele, cum am spus...e super gustoasa ...!!!

Va urez pofta buna!

Adinacarla 1

16.10.2010, 18:04

interesanta combinatie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu fenicul si conopida