Salata "Floarea soarelui"

de fluturas in Salate, 16 Mar 2010 | 5621 vizualizari

 

Reteta am vazut-o la Bucataras Lena si am fost incantata de aspectul ei...merita incercata,este si foarte gustoasa!
Eu am modificat putin reteta dupa gustul meu dar am pastrat aranjamentul de floarea soarelui!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • o cutie mica de porumb
  • o cutie de ciuperci
  • o legatura de ceapa verde
  • 3 morcovi
  • 3 oua
  • o cutie de chip-suri Pringles(mai putin de jumatate am folosit)
  • maioneza
  • sare,piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata "Floarea soarelui":

Se fierbe pieptul de pui si morcovii.Ciupercile se calesc cu ceapa verde taiata marunt.Se fierb ouale 10 minute,se racesc si se dau prin razatoare.Pieptul de pui se taie cubulete si morcovul se da prin razatoare.Fiecare dintre ingrediente se sareaza si pipereaza separat dupa gust.

Se pune primul strat de carne (eu am amestecat-o cu maioneza) apoi morcovul ras,un strat de maioneza.Urmatorul strat e de ciuperci cu ceapa verde,alt strat de maioneza peste care se pun ouale date prin razatoare.Deasupra se pune porumbul bine scurs de zeama.Se presara patrunjel verde in jurul salatei.

Se orneaza cu chips-urile pentru a forma petale numai inainte de servire pentru a nu se inmuia!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata "Floarea soarelui" 22559
retete culinare - Salata "Floarea soarelui" 22569

COMENTARII (10)

fluturas 1

19.03.2010, 19:23

Multumesc,Teo!
Te astept in vizita...doar esti aproape!

mihaelar63 1

22.03.2010, 01:31

deja e la favorite

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:55

frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21