SALATA FRANKFURT

de Roda in Salate, 15 Mai 2009 | 5787 vizualizari

SALATA FRANKFURT

 

Salatele cu cartofi sunt si satioase si foarte fine.

 

INGREDIENTE

  • 750g.cartofi,
  • sare,
  • 4 oua fierte(tari),
  • 2 perechi crenvursti,
  • 1 praz,
  • 1 manunchi de ceapa verde,
  • 1 capatana de salata verde,
  • 1 manunchi de patrunjel verde;
  • Pentru sos:
  • 4-5 linguri maioneza,
  • 2 linguri ketch-up,
  • 1 lingura frisca de gatit,
  • 4 linguri smantana,
  • 1 castravete murat,
  • 1 ceapa rosie,
  • 2 linguri vin alb;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SALATA FRANKFURT:

1.Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare timp de 35 minute.Se strecoara  si se lasa sa se raceasca.Nu se clatesc cu apa rece, isi pierd toata savoarea si gustul.

2.Maioneza se amesteca cu ketch-up,cu frisca de gatit si cu smantana.Castravetele acru, precum si ceapa rosie  si ceapa verde se taie bucatele,se amesteca cu vinul, si cu sosul de maioneza.

3.Ouale curatate se taie rotocoale;crenvurstii se curata de pielita si se taie tot rotocoale.Partea alba a prazului, bine spalata, se taie inele.

4.Salata verde se spala frunza cu frunza , se scurge de apa (este bine sa se centrifugheze)si se rupe in bucati cu mana.Cartofii se curata si se taie rondele de 3mm. grosime.Toate  ingredientele se pun  intr-un bol si se amesteca bine si usor, se presara cu patrunjel verde ,se acopera cu folie si se tine la frigider 2 ore.Se serveste cu vin alb sec.

Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA FRANKFURT" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Oana 1

04.07.2009, 22:10

Pana una-alta am mancat niste crenvusti, de pofta

Roda 1

04.07.2009, 22:19

Inceputul e bun , Oana.

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 12:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci cu piept de pui si patrunjel