Salata iceberg cu pui si pere

de Corinuta in Salate, 9 Iul 2010 | 5996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g file de pui
  • 1 salata iceberg
  • 2 pere
  • 6 linguri de ulei
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 1 lingura otet de vin alb
  • 1 varf de cutit de zahar
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata iceberg cu pui si pere:

Se spala carnea si se usuca pe un servet de bucatarie. Se prajeste in 3 linguri de ulei cca 16 minute, intorcand-o pe ambele parti pana cand capata o culoare maronie. Se scoate pe un servet de hartie, apoi se sareaza si se pipereaza.

Pentru dressing se amesteca sucul de lamaie, otetul,zaharul,sarea si piperul. Se incorporeaza uleiul ramas.

Salata se spala, se taie fasii si se amesteca cu dressingul. 

Se spala perele, se indeparteaza semintele si se taie felii. Se aseaza peste salata. Carnea se taie fasii si se amesteca cu salata.

TIPS-URI

1

Se mai poate adauga la salata 100 g branza cu mucegai, daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata iceberg cu pui si pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Corinuta 1

11.07.2010, 01:05

Multumesc Mena!Janet poti adauga orice iti place!

nadina73 1

11.07.2010, 12:36

si eu vreau e super buna

Corinuta 1

12.07.2010, 23:32

asa e Nadina, poftim la masa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole boabe cu ton