Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Va ofer ceva foarte sanatos, plin cu vitamine si usor de facut...
Salata verde se spala , se scurge bine si apoi se taie fideluta, la fel ca si varza.
celelalte legume se curata , se spala, se scurg bine de apa si se taie marunt. Morcovul , telina si gulia se dau pe razatoarea cu gauri mari, la fel si oul fiert.
Mararul si patrunjelul se toaca marunt si se pun intr-un vas in care am pus si celelalte legume taiate.
Asezonam si amestecam bine apoi, toate legumele. Le lasam asa vreo 10-15 minute dupa care se poate servi salata.
Pofta mare !
1
Cantitatile le alegeti in functie de cata salata doriti sa preparati.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult