Salata orientala

de Rocsi in Mancaruri de post, 26 Mar 2010 | 4225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi
  • 1 ceapa mare
  • cateva felii gogosari in sos(sau in otet sau crud)
  • masline
  • 1 rosie
  • sos de la gogosari
  • vegeta
  • piper
  • ulei
  • marar(eu am pus uscat ca nu aveam verde)
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata orientala:

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja intr-o oala cu apa si un strop de sare.

ceapa se curata si se toaca marunt(sau solzisori)

gogosarii se taie cubulete

rosia la fel se taie cubulete

cand cartofii sunt fierti,ii luati de pe foc,ii lasati sa se raceasca apoi ii taiati cubulete.

ceapa tocata se pune intr-o tigaie in ulei si se amesteca pana se inmoaie dar sa nu se prajeasca. 

apoi o adaugati peste cartofii cubulete,se adauga si gogosarii,rosia,maslinele.

se pune sos din gogosari dupa gust,un strop otet,vegeta ,piper si marar.

TIPS-URI

1

daca nu aveti sos de la gogosari puteti foarte bine sa puneti niste mustar ca iese foarte bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata orientala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

28.03.2010, 12:09

multumesc fetelor...am vazut ionela cum ai facut si tu

nadina73 1

30.03.2010, 02:29

ce buna e salata ta

Rocsi 1

30.03.2010, 10:24

mersi nadina73

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de cartofi usturoiate si gogosariate