Salata pufoasa de icre

de Bucataras Monica in Peste, 26 Mar 2016 | 760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente;
  • 100 g icre de hering
  • 250 ml apa
  • 4 linguri gris
  • 350 ml ulei
  • 4 linguri apa minerala
  • zeama de la o lamaie
  • 1 ceapa
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata pufoasa de icre:

Pasul1:Se pune apa la fiert cu un praf de sare,cand aceasta incepe sa clocoteasca se adauga grisul si se amesteca pana cand se ingroasa, apoi se lasa la racit.

Pasul2: Icrele se mixeaza si se adauga zeama de lamaie, cate o lingura de gris si cate o lingura de ulei, pana cand isi maresc volumul .

Pasul3:Cand salata incepe sa se ingroase adaugam apa minerala.

Pasul4:Ceapa se toaca marunt si se adauga in salata,se potriveste de sare si se lasa la frigider .

Pofta mare!

 

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

28.03.2016, 08:34

Geanina87 1

28.03.2016, 12:18

Zamfira 1

30.03.2016, 09:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L