Salata Quatro Formaggi

de Sidy in Salate, 4 Aug 2010 | 7044 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g brinza dulce de vaca
  • 200 g brinza telemea
  • 300g brinza feta
  • 150 g cascaval( se pot folosi 4 feluri de brinza, pe care le preferati)
  • masline negre
  • 1-2 ceapa rosie
  • 2-3 linguri maioneza
  • 100 g smantana
  • marar verde
  • 3-4 oua
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Quatro Formaggi:

1.Primul strat aproximativ 300 gr de branza de vaci amestecata cu 5 linguri de smantana si daca vrei pui si niste marar proaspat tocat ca arata mai fain cind portionezi...

2.Al doilea start,o ceapa taiata(se poate folosi ceapa rosie sau verde,dar si cea obisnuita)solzisori frecata cu sare . Eu am pus ceapa rosie, tot pentru aspect...

3.Un strat de telemea sau orice branza sarata ,rasa prin razatoarea mica

4. 3-4 oua fierte tari ,date pe razatoare, se aseaza peste ultimul strat de branza,

5.Brinza feta sau cas de oaie razuit

6.Se acopera cu un strat de maioneza(de casa)

7.Se rade cascaval din belsug

8.Se orneaza cu masline negre.

TIPS-URI

1

Se poate orna dupa ce idei aveti pe moment si cum vi se pare mai interesant !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Quatro Formaggi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

lira 1

05.08.2010, 14:04

ce super prezentare cred ca si gustul a fost pe masura!

mihaelar63 1

19.08.2010, 08:33

ce frumos ai decorat

jolygina 1

19.08.2010, 16:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata cu ton, cous-cous si legume de sezon