Salata racoroasa de spanac

de epurasha2bb in Salate, 7 Iun 2010 | 2184 vizualizari

 

ce am facut azi rapid si racoros

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura de spanac proaspat
  • 1 lingura boabe de porumb dulce din conserva
  • 1 lingura cu varf de maioneza
  • cateva masline negre fara samburi
  • 1 felie groasa de cascaval
  • 1 felie groasa de piept de pui fiert
  • sare
  • piper negru
  • zeama de la o jumatate de lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata racoroasa de spanac:

Se spala bine de tot spanacul sub jet de pa rece, apoi se rup coditele si se opareste 30 de secunde in apa clocotita care a fiert cu putina sare.Se scoate intr-un bol cu cuburi de gheata si apoi se scurge, fara a-l presa si se picura zema de la o jumatate de lamaie pe el.

Se taie rondelute de cascaval cu unelata de scos cotorul de la mar si se adauga peste spanac.

Se adauga  o lingura de boabe dulci de porumb si cateva masline negre.

Pieptul de pui fiert se taie suvite mici si se amesteca in salata.

Ultima data picuram din loc in loc maioneza rece de la frigider peste salata noastra.Pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata racoroasa de spanac 36334
retete culinare - Salata racoroasa de spanac 36335
retete culinare - Salata racoroasa de spanac 36336

COMENTARII (21)

vero_closca 1

08.06.2010, 15:10

5 furculite! o trec la favorite

mena29 1

09.06.2010, 20:31

Ce bunatate

alieli 1

09.06.2010, 20:36

5 furci si la favorite cu ea....

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D