Salata rece de paste cu conopida, zucchini si rosii

de Bya Ralu in Penne, 1 Apr 2016 | 764 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Paste penne barilla
  • 1 dovlcel zucchini
  • 100-150 g conopida
  • 6-8 rosii cherry
  • 2 linguri smantana
  • ulei de masline
  • sare/piper, peperoncino
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata rece de paste cu conopida, zucchini si rosii:

Se pune pe foc o cratita cu apa si sare, cand incepe sa clocoteasca se adauga pastele cu un strop de ulei si se lasa sa fiarba la foc potrivit timpul care scrie pe cutie.

Se scurg bine de apa si se lasa la racit.

Se condimenteaza pastele si se pune ulei de masline.

Dovlecelul zucchini se spala bine se pune la fiert intreg cam 10-15 minute.

Conopida se pune separat la fiert rupta in bucati mai mici cam timpul care il are si dovlecelul.

Se scurg de apa, conopida se taie mai marunt, iar dovlecelul il taiem in doua si feliute potrivite.

Rosiile cherry se taie in patru.

Toate ingredientele se amesteca cu pastele reci, se pune smantana si condimentele si putin ulei de masline.

 

 

TIPS-URI

1

se serveste rece

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata rece de paste cu conopida, zucchini si rosii 436372
retete culinare - Salata rece de paste cu conopida, zucchini si rosii 436373
retete culinare - Salata rece de paste cu conopida, zucchini si rosii 436374
retete culinare - Salata rece de paste cu conopida, zucchini si rosii 436375
retete culinare - Salata rece de paste cu conopida, zucchini si rosii 436376
retete culinare - Salata rece de paste cu conopida, zucchini si rosii 436377

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

04.04.2016, 19:26

mihaelar63 1

05.04.2016, 02:48

DeliciidelaM 1

10.04.2016, 09:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S