Salata ruseasca"SHUBA"

de mishacki81 in Salate, 20 Dec 2013 | 12019 vizualizari

 

Vreau sa specific ,ca reteta originala e cu peste dar mie imi place mai mult cu piept de pui.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente
  • 400 gr macrou(marinat,afumat) sau (piept pui cui nu le place pestele)
  • 1 sfecla rosie mai mare
  • 4 morcov
  • 4 cartofi
  • 4 oua
  • o legatura ceapa verde
  • maioneza
  • smantana .
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata ruseasca"SHUBA":

Mod de preparare reteta salata ruseasca"SHUBA"
Pestele se curata de oase, se taie cubulete(pieptul se pune la fiert si se taie si el cubulete cand e racit) ouale se fierb tare,sfecla si morcovul se curata si se dau pe razatoarea mica separat.

Cartofii se fierb in coaja.

Intr-o tigaie se pun  70 g ulei la incins cu 2 catei de usturoi si apoi punem uleiul incins pente sfecla si morcovul dat pe razatoare in cantitati egale si se lasa la macerat cam 30 min.

Cartofii se dau pe razatoare ,ouale la fel, ceapa se taie marunt.
Se ia un platou si se unge cu maioneza amestecata cu smantana in cantitati egale(maioneza de casa e cea mai buna) dupa care se pune un strat de cartofi.

Peste cartofi  se pune un strat de peste (piept), un strat de maioneza.

Acum punem cate un rand de morcov si sfecla,unul de ceapa(numai coditele verzi), un rand de albus si un rand de galbenus.

Se lasa la rece cam 24 de ore .
POFTA BUNA!

 

COMENTARII (8)

Alexandra Elena 1

21.12.2013, 11:19

foarte buna!!!

simona72 1

21.12.2013, 13:54

laura_n 1

22.12.2013, 12:23

biig like!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: