Salata satioasa de post

de lia maria in Salate, 1 Dec 2010 | 2105 vizualizari

 

O salata delicioasa,rapida si gustoasa. Cantitatile se stabilesc functie de portii.

 

INGREDIENTE

  • Rosii cherry
  • Salata verde
  • Branza tofu
  • Fasole boabe (fiarta)
  • Ulei de struguri
  • Otet de mere cu miere
  • Sare
  • Piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata satioasa de post:

Spalam salata, o rupem in bucatele si o punem intr-un bol . Rosalie sherry spalate, le taiem in 4 sau in doua, depinde de marimea lor si le punem peste salata. Adaugam boabele de fasole si branza taiata in cuburi.

Separate face un dressing din ulei, otet, piper si sare, la care adaugam si 1-2 linguri de apa si turnam compozitia peste salata. Amestecam si servim.

Se serveste simpla, cu paine sau cu bucati de lipie prajite.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata satioasa de post 67597
retete culinare - Salata satioasa de post 67598
retete culinare - Salata satioasa de post 67599
retete culinare - Salata satioasa de post 67600
retete culinare - Salata satioasa de post 67601
retete culinare - Salata satioasa de post 67602

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

03.12.2010, 10:38

marcela1979 1

03.12.2010, 17:03

cu intarziere si eu vin

nadina73 1

07.12.2010, 02:46

Doamne ce nebunie de culori

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21