Salata Suba

de VERONICA2607 in Salate, 23 Feb 2012 | 6738 vizualizari

 

ESTE O SALATA RUSEASCĂ...AM FACUT-O PENTRU PRIMA DATA ....MI-A PLACUT FOARTE MULT

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 sfecla
  • 1 ceapa
  • 400 gr macrou
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • MAIONEZA:
  • 2 oua
  • 200 ml ulei
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 1 lingura mustar
  • sare piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Suba:

Legumele , fara ceapa se spala si se pun la fiert in coaja cu un praf de sare. Cand sunt fierte se curata si se rad pe razatoarea mare. Pestele se curata , se spala si se pune la fiert. Cand este fiert se curata de oase si de piele, se taie cubulete, se sareaza si se stropeste cu zeama de lamaie.Ceapa se taie solzisori.Intr-un bol se pune pestele,ceapa, cele 2 linguri de ulei,cartoful, jumatate din maioneza, morcovul, jumatate di maioneza ramasa , sfecla si vealalta maioneza.

Maioneza: Unul dintre oua se fierbe tare.Galbenusul de la uol fiert se zdrobeste si se amesteca cu galbenusul de la uol nefiert si cu un praf de sare.Se freaca galbenusurile cu o lingura de lemn si se dauga ulei putin cate putin pana se termina.Se pune zeama de lamaie, mustarul si se asezoneaza de sare si piper.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata Suba 148587
retete culinare - Salata Suba 148588

COMENTARII (9)

mamaieelena 1

24.02.2012, 12:10

gaby_gabytza 1

24.02.2012, 14:09

fain

Bya Ralu 1

03.06.2012, 21:16

ce fain arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55