Salata Topkapi

de nico15 in Salate, 23 Oct 2012 | 1492 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1-2 rosii
  • 1 ardei rosu capia
  • 1 ardei gras verde
  • ½ de portocala
  • 70 g de ananas
  • 30 g de fistic
  • ½ de salata iceberg
  • 3 frunze de salata normala
  • 1 castravete mic
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 1-2 baby corn murat
  • Mix de sapte germeni
  • Ulei, sare, piper, boia
  • Juice de portocala si lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Topkapi:

Pieptul de pui se va frige (pe gratar pe aragaz) dupa ce in prealabil a fost uns cu ulei, sarat si condimentat cu piper si boia. Se pune pe grill si se va lasa aproximativ 7 minute pe fiecare parte, verificati deoarece este in functie si de aragazul dumneavoastra. In acelas timp curatam fisticul si il vom trage la tigaie fara ulei. Vom trece la taierea legumelor(rosii in felii, ardeii, portocala, ananasul, castravetele in cuburi/fasii, la ruperea salatei, porumbul rondele, ceapa asiatic) le vom amesteca.

Adaugam pieptul de pui taiat lamele(fasii), pregatim dressingul din: ulei, juice de lamaie si portocala, sare si piper si adaugam si 2 lingurite de concentrate de rodii, amestecam bine iar la final inainte de servire adaugam fisticul si germeni.

Pofta buna

 

RETETA IN IMAGINI

Salata Topkapi-0
Salata Topkapi-1

COMENTARII (7)

Sim0na 1

24.10.2012, 14:06

interesanta reteta!!

MotanLaOale 1

24.10.2012, 17:33

adry88 1

24.10.2012, 18:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04