Salata verde cu piept de pui

de epurasha2bb in Salate, 10 Mar 2010 | 4423 vizualizari

 

cu multumiri lui Calin pentru idee.:)

 

INGREDIENTE

  • 1 salata verde;
  • 1/2 piept de pui dezosat;
  • 1/2 ardei gras rosu;
  • 1 lingura unt;
  • 2 fire de ceapa verde
  • 5 masline negre;
  • 1 lingura capere;
  • 2 lingurite mustar ;
  • 2 linguri ulei;
  • 2 linguri zeama de lamaie;
  • sare, piper din rasnite
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata verde cu piept de pui:

Pieptul de pui se taie fasii lungi, se sareaza si pipereaza si se prajeste cateva minute in untul incins. Se lasa sa se raceasca.Salata verde se curata si se spala bine, apoi se rupe cu mana bucati mari, care se pun pe un platou colorat, eu am folosit rosu pentru efect de contrast. Ardeiul gras se spala, se curata si se taie fasii lungi, care se pun peste salata, impreuna cu ceapa verde, curatata, spalata si taiata tot pe lung in tuburi oblice.Maslinele se pun si ele din loc in loc pe platou. Deasupra se aranjeaza central suvitele de carne de pui prajite.Intr-un bol, se freaca mustarul picant cu uleiul, apoi se adauga zeama de lamaie, sarea si piperul din rasnite si caperele. Toate se amesteca, pentru omogenizare. Sosul obtinut se toarna peste salata

 

COMENTARII (6)

nadina73 1

11.03.2010, 00:03

grozav ,chiar arata minunat si foarte gustos

Bucataras Medi 1

11.03.2010, 11:25

frumos si gustos...................

epurasha2bb 1

11.03.2010, 14:20

va multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cannelloni cu carne de vitel
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!