Salata-arici cu carne si cartofi

de rivka in Salate, 30 Iul 2010 | 3437 vizualizari

 

Eu am folosit pt arici doar cam 1 sfert din salata retul am pus intr-o cutie de plastic cu capac pt frigider.

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi maricei
  • 500 grame carne tocata de vita
  • 1 borcan jumi juma mazare morcovi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita condimente pt carne tocata
  • jumatate lingurita coriandru
  • cateva lingurite sos de soia
  • 1 lingurita pasta de ardei iuti=sambal
  • 2 lingurite praf de usturoi
  • ulei masline
  • castraveti murati
  • maioneza
  • paprika si verdeata pt decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata-arici cu carne si cartofi:

Cartofii se curata si se fierb 15 minute in apa cu sare ca pt piure.

Carnea tocata se prajeste bine la foc mic in ulei masline condimentata cu condimentele pt carne tocata, coriandrul, sosul de soia,piper, sare, 2 ling praf de usturoi , se lasa la prajit pana scade sucul bine si carnea se desprinde frumos.

Se amesteca mazarea,morcovii cu carnea, cartofii, 1 lingurita de sambal, sare , piper dupa gust, cam 5 castraveciori murati am pus eu tocati marunt, 2 linguri de mayo.

Se cladeste ariciul pe o farfurie, se acopera cu mayo, se decoreaza tepii din castravecior (puteti folosi si altceva) se decoreaza cu paprika pt putina culoare si cu verdeata in farfurie pt iarba.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata-arici cu carne si cartofi 44101
retete culinare - Salata-arici cu carne si cartofi 44102

COMENTARII (20)

dentistutza 1

31.07.2010, 20:14

ce arici gustos...si eu care auzisem ca ariciu' nu se papa!!! eu pe chinezul tau l-as manca cu drag.bravo

Bucataras Medi 1

01.08.2010, 12:51

vreau...................imi place..............

Bunica 1

03.08.2010, 08:42

Chinez, nechinez e foarte reusit ! A scos si o labuta sa fuga de tine......

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21