Salau crocant a la Buddy Valastro

de mihaelar63 in Salau, 21 Noi 2011 | 6570 vizualizari

 

Reteta este inspirata de la charismaticul Buddy Valastro supranumit si ,, regele cofetarilor''. Acesta prezinta intr-o emisiune T.v. retete Italienesti inedite servite in familia sa .

 

INGREDIENTE

  • Salau
  • Pesmet
  • Sare
  • Piper
  • Pasta Kapia
  • Usturoi granule
  • Parmezan razuit
  • Frunze de patrunjel
  • Ulei pentru prajit
  • Faina alba
  • Oua
  • Lamaie
  • Limeta
  • Masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau crocant a la Buddy Valastro:

  1.  Salaul se curata , se spala si se portioneaza.
  2. Se  amesteca pesmetul , sare, piper , usturoi , pasta ardei , patrunjel tocat , putin parmezan razuit  si cateva linguri de ulei , pana cand compozitia arata ca un nisip umed .
  3. Pestele se tavaleste prin faine , oua batute , si pesmetul aromatizat.
  4. Prajiti in ulei incins.
  5. Serviti cald cu lamai , limeta si masline .
 

TIPS-URI

1

In varianta de post inlocuiti ouale cu mustar diluat cu putina apa .

RETETA IN IMAGINI

Salau crocant  a la Buddy Valastro-0
Salau crocant  a la Buddy Valastro-1
Salau crocant  a la Buddy Valastro-2
Salau crocant  a la Buddy Valastro-3
Salau crocant  a la Buddy Valastro-4
Salau crocant  a la Buddy Valastro-5

COMENTARII (9)

DIANA B

DIANA B 1

21.11.2011, 12:09

Buna reteta ptr un cofetar
Mi-ar placea si mie , ca tot e ora mesei , ce zici ? fac io mamaliga si mujdeiul

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

21.11.2011, 12:56

ce bine arata

mihaelar63

mihaelar63 1

22.11.2011, 15:32

Multumesc ptr , aprecieri
Am observat ca acest pesmet aromatizat il foloseste pentru tot felul carne , legume , pane
Da imi place grozav pestele
Diana pentru mamaliguta si mujdei am facut aseara merlucius in sos picant

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!