Salau cu broccoli si morcovi (la cuptor)

de mihaelar63 in Salau, 24 Noi 2011 | 14578 vizualizari

 

Ne place mult pestele . Si mai imi place mult combinatia de brocoli cu morcovi .
Pur si simplu am devorat , preparatul .

 

INGREDIENTE

  • 1 salau mare [2 kg]
  • 500gr brocoli[ congelat ]
  • 500 gr morcovi tineri [ congelati ]
  • sare
  • piper
  • lamaie
  •  ulei masline
  • mujdei de usturoi
  • ardei rosu
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu broccoli si morcovi (la cuptor):

Salaul se spala ,se curata , iar se spala  , se sareaza .

Pestele se aseaza uns cu mujdei si ulei in tava pe mijloc  . Pe spate se increasteaza si in fiecare taietura se pune cate o jumatate felie de lamaie .

Pe o parte se pun morcovi si pe cealalta parte a pestelui se pune buchetelele de brocoli .

Se sareaza totul , se stropeste cu ulei , se pune o cana de apa si se da la cuptor , foc mediu , o jumatate de ora .

 Dupa aceasta se mai stropeste pe deasupra cu putin mujdei , ulei de masline si se mai lasa 10 min.la cuptorul cald sa se rumeneasca .

Decorati brocoli cu ardei rosu iar morcovii cu patrunjel; verde[ pentru contrast ]

Piperati dupa gust.

 

TIPS-URI

1

Merge grozav de bine cu un pahar de vin alb demi-sec .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu broccoli si morcovi (la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

27.11.2011, 22:00

Arata superb...si precis e un deliciu

LadyCrs 1

20.05.2012, 23:43

Bya Ralu 1

21.05.2012, 00:07

ce-mi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salau aromat cu mix de toamna