Salau cu conopida la cuptor

de vero_closca in Peste, 7 Sep 2010 | 3089 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg salau
  • 1 conopida
  • 3 gogosari
  • 3 rosii mari
  • 300g rosii cherry
  • 1 lingurita condiment universal
  • 2-3 linguri ulei de masline aromat(cu usturoi si piper si cu lamaie am folosit eu)
  • 1 cescuta supa de legume
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu conopida la cuptor:

se spala pestele si legumele curatate bine si se scurg.

conopida se desface in buchetele si se pune intr-o tava unsa cu putin ulei.

se presara cu sare si piper.

deasupra se aseaza pestele , se presara cu condimentul universal,cu sare si se toarna putin ulei aromat .

deasupra se pun rosioarele si felii de gogosar,se toarna supa si se da la cuptor pt aproximativ 45 minute la foc mediu

.cand este aproape gata se toarna deasupra pestelui rosiile date pe razatoare sau pasate cu blenderul si se ma tine putin la cuptor.

se serveste pestele cu conopida alaturi.

pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salau cu conopida la cuptor 49816
retete culinare - Salau cu conopida la cuptor 49817
retete culinare - Salau cu conopida la cuptor 49818
retete culinare - Salau cu conopida la cuptor 49819
retete culinare - Salau cu conopida la cuptor 49820
retete culinare - Salau cu conopida la cuptor 49821
retete culinare - Salau cu conopida la cuptor 49822
retete culinare - Salau cu conopida la cuptor 49823
retete culinare - Salau cu conopida la cuptor 49824

COMENTARII (7)

nadina73 1

08.09.2010, 18:53

mama cum arata

Bunica 1

08.09.2010, 22:41

wow, ce bine arata ! Eu vreau o bucatica de peste, conopida o las pentru cine o vrea , ca mie nu-mi place

rivka 1

10.09.2010, 19:01

yammieeeeeeeeeeeeeeeee dar ce de peste aveti voi de unde ai atata peste mor de ciuda

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!