Salau cu mozzarella in sos de rosii

de katty in Salau, 2 Noi 2014 | 1456 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 fileuri de salau (cate 200-250 de grame)
  • 3 felii de mozarelle( a cate 70 de grame )
  • 1 vanata
  • 250 ml suc de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper macinat
  • 10 frunze de busuioc
  • 1 ou
  • 2-3 linguri faina
  • amestec de seminte(in , susan , floarea soarelui)
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu mozzarella in sos de rosii:

 Presaram sare si piper macinat  pe fileurile de salau si le lasam la rece 10-15 minute . Asezam pe fiecare file  de salau cate o bucata de mozzarella si o rulam . 
Punem pe o farfurie faina , iar pe alta oul si il batem bine . Dam bucatile de peste prin faina , prin ou si le punem intr-o tava pe hartie de copt .Presaram deasupra amestecul de seminte si dam tava la cuptor pentru 25-30 de minute , pana se rumenesc usor .


Curatam vanata , o taiem cubulete
 si o preasam cu sare . O lasam la scurs 10 minute .
Punem 1 lingurita de ulei de masline intr-o tigaie si calim un  catel de usturoi . Adaugam  cuburile de vinete .  Le lasam pana incep sa se rumeneasca usor .
In restul de ulei incins calim cel de-al doilea catel de usturoi  .Stingem cu sucul de rosii . Adaugam frunzele de busuioc , piper macinat si fierbem cateva minute , pana sosul se leaga .Cand este gata trecem sosul prin sita pentru a elimina usturoiul si frunzele de busuioc .
Punem pe farfurie sos de rosii , o bucata de peste si cubulete de vanata . Decoram cu frunze de busuioc .

 

 

COMENTARII (3)

Bya Ralu 1

03.11.2014, 03:49

La favo

MotanLaOale 1

03.11.2014, 10:10

Panacris 1

03.11.2014, 10:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04