Salau de Nil pane

de Rux in Salau, 15 Dec 2012 | 4717 vizualizari

 

Intr-o crusta delicioasa de mustar si pesmet, acest salau pane o sa va incante pe deplin gusturile, pentru ca este un preparat absolut deosebit!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati potrivite dintr-un salau de Nil( cred ca merge si salau obisnuit)
  • 2 lingurite de mustar( eu am avut cu bobite)
  • 1 lingura de faina
  • 3 linguri de pesmet
  • sare de mare dupa gust
  • un praf de turmeric
  • un praf de pudra de usturoi pentru fiecare bucata
  • un praf de piper alb
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • ulei vegetal pentru prajit( palmier nerafinat)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau de Nil pane:

Bucatile de peste de spala, apoi se usuca intr-un servet, se stropesc cu zeama de lamaie, apoi se asezoneaza cu sare, piper si turmeric, apoi cu un praf de pudra de usturoi si se ung pe fiecare parte cu mustar( o lingurita per bucata),

Faina se amesteca cu pesmetul, apoi fiecare bucata se trece prin faina si pesmet pe fiecare parte de cate doua ori apoi se prajesc la foc potrivit pana se rumenesc avand grija sa le intoarcem sa nu se arda.

Eu le-am servit cu garnitura de cartofi natur...nici nu gasesc cuvinte sa va descriu cat este de gustos, asa ca va invit sa incercati :)

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salau de Nil pane 193789
retete culinare - Salau de Nil pane 193790
retete culinare - Salau de Nil pane 193791
retete culinare - Salau de Nil pane 193792
retete culinare - Salau de Nil pane 193793
retete culinare - Salau de Nil pane 193794
retete culinare - Salau de Nil pane 193795

COMENTARII (40)

Lau 1

16.12.2012, 17:14

delicios

Rux 1

16.12.2012, 19:27

Multumesc tare mult...a iesit minunat astazi l-am preparat din nou!

mamaieelena 1

17.12.2012, 13:42

Ruxy foarte bun pestele preparat de tine intr-o bunazi o sa vin la tine la masa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D