Salau la cuptor

de kitchenflavors in Peste, 12 Dec 2010 | 15686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 salai,
  • ulei de masline,
  • 3-4 catei de usturoi,
  • 1 ceasca de vin alb sec,
  • 1 cesca sos de rosii,
  • 1 mana de rosii cherry,
  • patrunjel proaspat,
  • sare,
  •  piper proaspat macinat,
  • 1 lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau la cuptor:

Curatam salaii, crestam fiecare peste pe o parte, iar in crestaturi bagam felii de lamaie. Saram, piperam si ii punem intr-un vas termorezistent, dupa care ii stropim cu ulei de masline. Curatam usturoiul il tocam marunt si il presaram peste pesti, dupa care ii dam la cuptor pentru 10 minute. Dupa 10 minute ii scoatem si adaugam peste rosiile cherry taiate in doua. Ii bagam din nou la cuptor, iar cand s-au rumenit rosiile turnam peste ei o ceasca de vin si una de sos de rosii. II dam din nou la cuptor pentru 15-20 de minute. Cand sunt gata presaram peste patrunjel proaspat tocat. Facem si-o mamaliguta si un mujdei de usturoi cu smantana si mult patrunjel.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Cris2711 1

19.12.2010, 18:34

prezentat extraordinar si cu siguranta perfect la gust

raluxas 1

02.01.2011, 14:19

voi incerca si eu cat de curand...nu pregateam asa, dar ma tenteaza foarte mult!

cpopescu 1

01.07.2011, 14:22

arata demential.
good work
ma apuc de treaba

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu garnitura de brocoli