Salau la cuptor

de jolygina in Salau, 7 Feb 2012 | 11642 vizualizari

COMENTARII (18)

Bya Ralu 1

07.02.2012, 11:39

bun

jolygina 1

07.02.2012, 12:09

multumesc gurita

Lau 1

07.02.2012, 12:24

bun

Miha 1

07.02.2012, 12:55

Ce haioasa esti! A fost bun , ce conteaza ce era!

ai dreptate, pestele e delicios!

MotanLaOale 1

07.02.2012, 13:32

bun bun

jolygina 1

07.02.2012, 13:49

multumesc miha ,pai il primisem si sotul meu nu mananca peste dar de data aceasta ,a fost bataie pe el ,mi s-a parut mai bun ca fileul de pangasius

jolygina 1

07.02.2012, 13:51

a si apropo noi nefiind pescari ,nu prea stim ce pesti sunt ,asa cei mai clasici ii stim,crapul ,somul ,si pastravul cam atat

iry-gabriela 1

07.02.2012, 15:20

orice peste ar fi cred ca e bun rau

gaby_gabytza 1

07.02.2012, 16:02

buuuun

mamaieelena 1

07.02.2012, 16:44

foarte bun gina am lipsit de la masa

jolygina 1

07.02.2012, 17:02

e lasa-ti ca abea a invatat marius sa mance peste ,o sa mai fac

jolygina 1

07.02.2012, 19:05

ee hai ca am scris si aiurea ,sa manance

Rocsi 1

07.02.2012, 20:19

iau pentru mama peste!!!

jolygina 1

08.02.2012, 09:07

serveste-te rocsi

horia 1

09.02.2012, 20:50

salaul si somonul sunt speciile de peste ,care-mi plac cel mai mult.dupa cum l-ai prezentat,cred ca a fost un deliciu de neuitat!

jolygina 1

10.02.2012, 10:32

da foarte gustos a fost ,cu prima ocazie o sa iau acelas peste

mihaelar63 1

14.05.2012, 11:10

Asa este , salaul -un deliciu !!!

jolygina 1

14.05.2012, 14:43

intradevar foarte bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salau la cuptor