Saleuri

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2013 | 13503 vizualizari

COMENTARII (42)

MotanLaOale 1

01.01.2013, 22:58

Multumesc

MotanLaOale 1

01.01.2013, 22:58

Fac si eu ce pot, Miha!

Zamfira 1

01.01.2013, 23:17

MotanLaOale 1

01.01.2013, 23:18

Ade200 1

02.01.2013, 09:41

Bune mereu!

MotanLaOale 1

02.01.2013, 11:31

Sim0na 1

02.01.2013, 14:13

Adica ai inceput anul in bucatarie?! Mmmm.. inseamna ca vei pe pe primul loc anul asta!!

MotanLaOale 1

02.01.2013, 14:34

Nu cred ca leneaeste mare

diaconta 1

02.01.2013, 14:40

Motane,da' tu pana cand o duci cu lenea asta????????

MotanLaOale 1

02.01.2013, 19:10

Mai o duc o vreme ca bine este!

Bya Ralu 1

02.01.2013, 20:39

super:

MotanLaOale 1

02.01.2013, 21:36

sebirizescu 1

02.01.2013, 22:00

bune

MotanLaOale 1

02.01.2013, 23:37

adry88 1

03.01.2013, 13:21

ce mult imi plac

MotanLaOale 1

03.01.2013, 13:37

Alexa3333 1

03.05.2015, 15:29

E bine de precizat si temperatura. Pe aluatul meu de foietaj scria sa le tin 10-15 minute la 220 cu cuptorul preincalzit. Dupa 13 minute erau arse. Am incercat la 215 si-a fost mai bine. Daca le-as fi lasat 20-25 minute la temperatura asta, ar fi fost scrum. E bine de precizat si temperatura si felul cuptorului, pentru ca incepatorii nu vor putea niciodata urma retetele. Multumesc.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cascaval afumat