Saleuri

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2016 | 4857 vizualizari

 

"Retete de Pasti"

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina
  • 250 g faina
  • 2 linguri otet
  • 3 linguri apa
  • 150 g cascaval
  • sare
  • un ou pentru uns
Portii: 45
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri:

Amestecam faina cu cascavalul ras. Adaugam treptat margarina, otetul si apa  framantand usor cu mana. Dupa ce amestecam bine toate ingredientele intindem coca pe o planseta apoi o rulam. Invelim ruloul in folie alimentara si introducem la rece pentru cateva ore. Eu l-am lasat la rece pana a doua zi.

Taiem ruloul de aluat pe jumatate. Luam fiecare jumatate de rulou  si o asezam pe o planseta pe partea ingusta, o presam cu mana, apoi intindem cu sucitorul. Taiem fasii cat dorim de inguste si lungi, le ungem cu ou batut, apoi presaram cascaval ras.

Asezam saleurile in tava cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins pana se rumenesc.

Foarte fragede. Se topesc in gura.

TIPS-URI

1

Sare adaugam in functie de cat de sarat este cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saratele de post