Saleuri cu branza de burduf

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2015 | 1932 vizualizari

 

Foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 1 ou
  • 100g branza de burduf
  • sare grunjoasa
  • seminte de mac
  • seminte de chimen
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu branza de burduf:

Aluatul se lasa la dezghetat.

Branza de burduf se sfarama cat mai marunt.

Oul se bate bine.

Se intinde foaia de aluat pe blatul de lucru, infainat si se netezeste cu sucitorul.

Se unge cu ou batut si se presara cu sare grunjoasa.

Se distribuie uniform branza de burduf pe toata suprafata.

Fiind o foaie mare eu am presarat mac pe o treime, chimen pe o treime si susan pe restul.

Se taie fasii de circa 1 cm latime si lungimea dorita.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se introduc in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute, pana se rumenesc frumos.

Eu le-am copt pe rand pe fiecare, cu mac, cu chimen si cu susan.

Poft Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Saleuri cu branza de burduf-0
Saleuri cu branza de burduf-1
Saleuri cu branza de burduf-2
Saleuri cu branza de burduf-3
Saleuri cu branza de burduf-4
Saleuri cu branza de burduf-5
Saleuri cu branza de burduf-6
Saleuri cu branza de burduf-7
Saleuri cu branza de burduf-8
Saleuri cu branza de burduf-9
Saleuri cu branza de burduf-10
Saleuri cu branza de burduf-11
Saleuri cu branza de burduf-12
Saleuri cu branza de burduf-13
Saleuri cu branza de burduf-14
Saleuri cu branza de burduf-15
Saleuri cu branza de burduf-16

COMENTARII (25)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

29.04.2015, 11:16

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

10.05.2015, 23:54

Grozave saleurile!

MotanLaOale

MotanLaOale 1

11.05.2015, 00:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!