Saleuri cu cartofi

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2013 | 29478 vizualizari

COMENTARII (21)

Angelina_Elena 1

07.03.2013, 16:21

foarte bune!

Patricia Iordache 1

07.03.2013, 16:27

Si se fac asa de repede...

gaby_gabytza 1

07.03.2013, 16:40

buun

MotanLaOale 1

07.03.2013, 16:41

portiadelumina 1

07.03.2013, 17:16

Sunt foarte bune pentru orice masă, adică aşa, când ai un musafir de juma' de oră, ca să nu fie vorba goală.

Patricia Iordache 1

07.03.2013, 17:34

Macar sa te prinda musafirul cu ele facute, ca daca sunt in cuptor...sigur nu pleaca in juma'de ora

portiadelumina 1

07.03.2013, 17:42

Aşa e, eu unul n-aş pleca.

Bunica 1

07.03.2013, 17:49

Frumo rumenite si buneeeee!

Bunica 1

07.03.2013, 17:49

frumos*

laura_n 1

07.03.2013, 17:51

ce bine au iesit! rumene si numai bun de rontait

simona72 1

07.03.2013, 18:06

super bine arata!!!

Patricia Iordache 1

07.03.2013, 18:06

mena29 1

07.03.2013, 20:13

Numai bunatati ai facut astazi,bravo harnicuto!

cristeena20 1

07.03.2013, 20:24

mmm.iar bunatati?»?? sunt ff aspectuoase,..am eu o slabiuciune pentru chestii sarate...nota 10||||

Patricia Iordache 1

07.03.2013, 20:41

Merisor 1

07.03.2013, 21:25

Faine saleuri!

Patricia Iordache 1

07.03.2013, 23:04

Rocsi 1

08.03.2013, 20:56

Faina reteta.Cu siguranta sunt foarte bune

babi5 1

06.05.2013, 21:56

leny1975 1

13.11.2014, 18:06

cartofii sunt fierti in coaja?sau curatati si fierti ca pt piure?

Patricia Iordache 1

24.11.2014, 00:25

Eu i-am curatat de coaja si i-am pus la fiert taiati cuburi. Apoi, dupa ce au fiert, i-am pasat.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Saratele fragede cu cascaval