Saleuri grecesti cu masline

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2016 | 4429 vizualizari

 

Biscuiti sarati cu feta, parmezan si masline, extrem de gustosi, va invit sa-i probati...fac parte din categoria iei unul si nu te mai poti opri :)))))) ii rontai ca pe seminte!

 

INGREDIENTE

  • 180 gr. unt ( grasime 82%)
  • 230 gr. feta
  • 230 gr. faina
  • 30 gr. parmezan
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de turmeric
  • masline
  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri grecesti cu masline:

Untul rece se feliaza, se amesteca cu branza faramitata, cu oul, parmezanul, faina si praful de copt, praful de turmeric si uleiul de masline.

Se framanta aluatul pana la omogenizare, apoi pe o suprafata foarte bine infainata( eu am intins direct pe foaia de copt chiar la dimensiunea ei) se intinde, apoi se taie in opt pe verticala si opt pe orizontala.

Se feliaza maslinele si se pun pe aluat.

Aluatul se ruleaza pe bucati, apoi se taie fiecare bucata in doua si se asaza in tava tapetata cu pergament.

Se coc biscuitii timp de  20 de minute.

 Sunt deosebit de buni!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri grecesti cu masline" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu untura și smantana