Saltimbocca din cotlet de porc cu mozzarella

de Sylvia in Porc, 8 Apr 2010 | 8646 vizualizari

COMENTARII (10)

ionix 1

08.04.2010, 17:46

valeu cum arata direct la favorite pt a impresiona sotul

Dana Cristea - pusikmea 1

08.04.2010, 18:49

auuu, pe asta as manca-o si eu, nu numai sotul

Sylvia 1

08.04.2010, 21:44

Ma bucur ca va place e extraordinara de buna

Bunica 1

09.04.2010, 10:33

Este foarte buna ! Oare cum sa nu tinem cont de calorii? Eu am mancat din muschi de vita si fara garnitura , cu salata. Am redus putin din calorii O reteta ce merita incercata!

Sylvia 1

09.04.2010, 10:38

Exact ca trebuie sa tinem cont de calorii Este un fel de mancare care il fac si il mancam foarte rar si mereu cu o singura garnitura de cartofi ....pentru o zi in care nu te mai gadesti la calorii . O sa postez si varianta de saltimbocca a la romana cu muschi de vitel si salvie

nadina73 1

09.04.2010, 18:46

arata fantastic de bine,de fapt ce nu arata bine din retetele tale sylvia?minunate felicitari

Oana 1

09.04.2010, 20:10

Mmmm, ce bine arata

Bunica 1

10.04.2010, 11:14

Exista din cand in cand si tentatia de a uita de colorii , dar ce zile urmeaza....

Sylvia 1

10.04.2010, 11:40

Multumesc mult pentru aprecieri

mihaelar63 1

10.04.2010, 22:34

trebuie sa avem curaj , ne asumam ,, riscurile meseriei ''

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii