Sandviș cu brânzică Ceva fin, bacon și ciuperci

de Panacris in Sandvisuri, 21 Oct 2013 | 709 vizualizari

 

Un sandivș oricând e binevenit! Mai ales așa de consistent se poate consuma dimineața, la prânz sau seara;)

 

INGREDIENTE

  • pâine albă 2 felii,
  • brânzică Ceva fin cu verdeață,
  • cubulețe de bacon cca. 50 g,
  • ardei kapia 1 bucată,
  • telemea de oaie,
  • brânză feliată Delaco,
  • sare aromată cu cimbru,
  • ciuperci brune proaspete 1 bucată.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandviș cu brânzică Ceva fin, bacon și ciuperci:

Feliile de pâine se ung cu un strat de brânzică Cevafin cu verdeață. Se așează artistic cubulețele de bacon, telemeaua feliată, ardeiul kapia curățat de semințe și feliat, feliuțe de ciuperci, se presară cu puțină sare cu mirodenii, apoi se  acoperă cu fâșii de brânză feliată și se pun la cuptor cca. 3 minute. Se servesc fierbinți!

Spor și poftă mare!

 

RETETA IN IMAGINI

Sandviș cu brânzică Ceva fin, bacon și ciuperci-0
Sandviș cu brânzică Ceva fin, bacon și ciuperci-1
Sandviș cu brânzică Ceva fin, bacon și ciuperci-2
Sandviș cu brânzică Ceva fin, bacon și ciuperci-3
Sandviș cu brânzică Ceva fin, bacon și ciuperci-4
Sandviș cu brânzică Ceva fin, bacon și ciuperci-5
Sandviș cu brânzică Ceva fin, bacon și ciuperci-6
Sandviș cu brânzică Ceva fin, bacon și ciuperci-7
Sandviș cu brânzică Ceva fin, bacon și ciuperci-8
Sandviș cu brânzică Ceva fin, bacon și ciuperci-9
Sandviș cu brânzică Ceva fin, bacon și ciuperci-10

COMENTARII (20)

RoXx

RoXx 1

21.10.2013, 15:56

delicios

simona72

simona72 1

21.10.2013, 15:57

diaconta

diaconta 1

22.10.2013, 23:30

atat de mult imi place cascavalul cand se prelinge asa topit

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!