Sandviș pentru Zmei!

de Panacris in Sandvisuri, 28 Oct 2013 | 3300 vizualizari

 

Când a văzut Robert sandviș-ul a exclamat: ”Ăsta-i tortul pentru ziua mea!!!” :)) E suficientă introducerea! :))

 

INGREDIENTE

  • pâine de casă cu aroma tandorii 1 bucată cca. 20 cm diametrul,
  • brânzică Ceva fin cu smântână de la Delaco 1 cutie,
  • brânzică Ceva fin cu verdeață de la Delaco 1 cutie,
  • ulei de măsline,
  • usturoi 2-3 căței,
  • bacon cubulețe 100 g,
  • salam cu verdețuri 100 g,
  • mușchi fle cca. 100 g,
  • cașcaval felii 200 g,
  • varză albă cca. 100 g,
  • roșii 2-3 bucăți,
  • brânză topită 1 baton.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandviș pentru Zmei!:

Pâinea se taie felii, ca și un tort, se unge cu puțin ulei de măsline și se dă la prăjit în cuptorul preîncins cca. 10 minute la foc mic, pe fiecare parte. Se scoate din cuptor, se freacă cu usturoi, apoi se unge fiecare felie cu brânzică Ceva fin cu smântână  și verdeață, se așează pe prima feliie, salamul cu verdețuri, cașcaval feliat, varză fideluță, felii de roșii și brânzică topită. Următoarea felie se ornează după ce a fost unsă cu cremă de brânză, cu mușchi file, cașcaval, varză fideluță, roșii și brânză topită de la tub. Se continua alternarea feliilor până ce se termină ingredientele, alternând mezelurile. Apoi se acoperă cu capacul de pâine și se dă din nou la cuptor, atât cât să se prelingă cașcavalul.

Spor și poftă bună! Sper că în seara asta Zmeii vor fi sătuli :))

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice pâine rotundă de cca. 20 cm, diametrul ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandviș pentru Zmei!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Panacris 1

28.10.2013, 20:18

Rocsi, sandviș-ul ăsta e pentru patru persoane

Anett 1

28.10.2013, 20:18

bianca92 1

28.10.2013, 20:24

interesant sandwich-ul tau

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis locomotiva