Sandvich-uri

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2011 | 2611 vizualizari

 

Un platou cu mai multe tipuri de sandwish-uri, la alegere

 

INGREDIENTE

  •  Paine
  •  unt
  •  pateu de ficat
  •  oua
  •  castraveti acri
  •  gogosari acri
  •  rodii
  •  salata
  •  mustar
  • masline
  • prosciutto
  • varza rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvich-uri:

1-2. Paine feliata patrata, unsa cu pateu de ficat frecat cu unt, aranjata felia cu varza rosie, masline, albus de ou, diferite aranjamente.

3.Paine feliata patrata, unsa cu unt in strat subtire; se fierbe un ou tare aproximativ 8-10 minute dupa care se introduce in apa rece si se va curata, se taie rondele si se vor aranja 3 rondele pe felia de paine, se decoreaza rondelele cu castravete sau gogosar acru iar in lateralele feliei se face un gratar din gogosari taiati bari subtiri ca in imagine.

4.Tartine mici forma rotunde, se taie feliuta cu o forma rotunda mica, stea, clopotel, deci tartinele: se taie dintr-o felie de paine, se unge cu unt in strat subtire si se poate decora astfel:

  • Ø  Se unge in strat subtire de pateu de ficat, se taie fasii subtiri de gogosari acri si albus de ou, se pune in varf un mot din maslina
  • Ø  Se unge forma stea intr-un strat subtire cu pateu, se pune un sfert de lingurita de mustar cu boabe in mijloc de jur imprejur 2 bobite de rodie si in varf o feliute subtire de castravete
  • Ø  Se unge o tartina intr-un start subtire de unt, se ia o feliuta de prosciutto, taiata foarte fin si se face un rulou, de jur imprejurul ruloului se pun jumatati de feliute de castravete acru
  • Ø  Se unge tartina taiata in forma de clopotel intr-un start foarte subtire de mustar boabe, peste care se adauga o rondea de ou fiert care se va decora cu cubulete de castraveti si gogosari acri.
  • Ø  Tartina sub forma de corabioara se unge in start subtire si deasemeni se face un rulou din prosciutto taiat foarte fin, se decoreaza cu gogosari acri.
 

RETETA IN IMAGINI

Sandvich-uri-0
Sandvich-uri-1

COMENTARII (5)

Rocsi

Rocsi 1

01.02.2011, 10:52

elena1988

elena1988 1

01.02.2011, 11:06

LUK

LUK 1

01.02.2011, 20:58

ce frumoase sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!