Sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus

de Bucataras in Sandvisuri, 15 Feb 2021 | 1605 vizualizari

 

Easy - peasy, healty, cheesy... Ce ziceti de un sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus?
Desi imi plac ciupercile, dupa pleurotus nu m-am dat vreodata in vant, daaaar am descoperit de curand o reteta de ciuperci pleurotus aromate cu tot felul de condimente si fripte apoi pe gratar.  

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine integrala
  • 6-8 ciuperci pleurotus
  • o mana de spanac proaspat
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • 4 felii de cascaval
  • Condimente: sare, piper, boia de ardei dulce, cimbrisor, cimbru, busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus:

Pregateste ciupercile pleurotus pentru fript: spalate, curatate bine, usuca-le cu un prosop.

Incinge tigaia gratar, adauga untul, cateii de usturoi taiati felii, apoi ciupercile intregi sau rupte in fasii daca sunt mai mari.

Condimenteaza cu amestecul de condimente: sare, piper, boia de ardei dulce, cimbrisor, cimbru, busuioc si lasa-le la fript. Intoarce ciupercile pe ambele parti, sa se rumeneasca frumos. Pune aproape de final intr-o parte a tigaii si spanacul, cat sa se inmoaie usor. Amesteca de cateva ori cu o spatula de silicon, nu mai mult si da-l deoparte.

Pune feliile de paine la prajit tot in tigaie sau la toaster, apoi aranjeaza-le pe platoul de servit. Incalzeste putin si cascavalul, apoi pune repede fiecare fasie pe cate o felie de paine.

Peste cascaval merg cateva frunze de spanac si deasupra aranjeaza fasiile de ciuperci pleurotus, condimentate, aromate. 

Daca vrei, poti sa le dai sandvisurilor cu cascaval si ciuperci o tenta usor picanta presarand putin chili pe deasupra.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friganele sandwich