Sandvis cald cu ou si cascaval

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 19 Iun 2014 | 1607 vizualizari

 

L-am vazut la Dia, mi-a placut si l-am prestat! Am vazut ca sursa noastra de inspiratie este Roxx...va multumesc fetelor si va imbratisez cu drag! >:D<

 

INGREDIENTE

  • 1 felie paine
  • 3 feliute cascaval
  • 1 ou
  • putin unt
  • putin ulei
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cald cu ou si cascaval:

Pe una dintre parti ungem felia de paine cu unt, apoi decupam miezul astfel incat sa ramana doar coaja.

Am pus coaja de paine in tigaie, cu partea unsa cu unt in jos.

In mijlocul feliei am pus cate oul, peste care am presarat putina sare.

Peste ou  punem feliile de cascaval si acoperit cu miezul feliei de paine,cu partea cu unt deasupra de data aceasta.

Apasam putin pentru a ramane la acelasi nivel cu coaja,

Dupa ce s-a prajit bine, cu ajutorul unei palete intoarcem felia pentru a se prajii si pe cealalta partea.

Se serveste cald, cu o salata de legume alaturi.

Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Dupa ce ati pus oul in coaja de paine, puteti pune mezel (daca doriti) si apoi cascavalul.

COMENTARII (24)

Angelina_Elena 1

19.06.2014, 15:02

Cris

laura_n 1

19.06.2014, 15:41

foarte misto! si eu as vrea! )

Angelina_Elena 1

19.06.2014, 16:39

Laura, acum am chef...hai ca iti fac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D