Sandvis cald cu ou si cascaval

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 19 Iun 2014 | 3505 vizualizari

 

L-am vazut la Dia, mi-a placut si l-am prestat! Am vazut ca sursa noastra de inspiratie este Roxx...va multumesc fetelor si va imbratisez cu drag! >:D

 

INGREDIENTE

  • 1 felie paine
  • 3 feliute cascaval
  • 1 ou
  • putin unt
  • putin ulei
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cald cu ou si cascaval:

Pe una dintre parti ungem felia de paine cu unt, apoi decupam miezul astfel incat sa ramana doar coaja.

Am pus coaja de paine in tigaie, cu partea unsa cu unt in jos.

In mijlocul feliei am pus cate oul, peste care am presarat putina sare.

Peste ou  punem feliile de cascaval si acoperit cu miezul feliei de paine,cu partea cu unt deasupra de data aceasta.

Apasam putin pentru a ramane la acelasi nivel cu coaja,

Dupa ce s-a prajit bine, cu ajutorul unei palete intoarcem felia pentru a se prajii si pe cealalta partea.

Se serveste cald, cu o salata de legume alaturi.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

Dupa ce ati pus oul in coaja de paine, puteti pune mezel (daca doriti) si apoi cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cald cu ou si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cald, la toaster