Sandvis cald cu ton

de MotanLaOale in Sandvisuri, 3 Noi 2013 | 739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 chifle
  • ton bucati in suc propriu (conserva)
  • cateva masline
  • 2 lingurite maioneza
  • 1 rosie
  • cascaval DeSenvis
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cald cu ton:

Chiflele se taia in doua dar nu de tot.

Se pune tonul uniform pe partea de jos si se preseaza putin.

Se pun maslinele taiate si se presara cu piper.

Se ung ambele parti ale chiflei cu putina maioneza.

Se pun felii de cascaval DeSenvis si se presara putin piper.

Se introduc in cuptor 3-4 minute pana se topeste cascavalul.

Se scot din cuptor si se pun felii de rosii peste cascaval.

Se apasa capacul de deasupra peste rosii si este gata.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate pune si feliute subtiri de lamaie.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sandvis cald cu ton 274970
retete culinare - Sandvis cald cu ton 274971
retete culinare - Sandvis cald cu ton 274972
retete culinare - Sandvis cald cu ton 274973
retete culinare - Sandvis cald cu ton 274974
retete culinare - Sandvis cald cu ton 274975
retete culinare - Sandvis cald cu ton 274976
retete culinare - Sandvis cald cu ton 274977
retete culinare - Sandvis cald cu ton 274978
retete culinare - Sandvis cald cu ton 274979
retete culinare - Sandvis cald cu ton 274980
retete culinare - Sandvis cald cu ton 274981
retete culinare - Sandvis cald cu ton 274982
retete culinare - Sandvis cald cu ton 274983

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

04.11.2013, 15:27

tanyapatap 1

04.11.2013, 21:33

MotanLaOale 1

04.11.2013, 23:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18