Sandvis cu bacon

de MotanLaOale in Sandvisuri, 29 Oct 2013 | 779 vizualizari

 

Este foarte bun si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 1 minibagheta cu tarate
  • 100g bacon crud uscat
  • Ceva fin cremos cu aroma de usturoi
  • 100g cascaval DeSenvis
  • salata verde
  • 1 rosie
  • 1 ridichie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu bacon:

Baconul se taie felii subtiri, daca nu este cumparat asa.

Rosia si ridichia se taie felii subtiri.

Salata se spala se desface frunze si se usuca.

Cascavalul se taie felii.

Bagheta se taie in doua si se unge o parte cu Ceva fin cremos cu aroma de usturoi.

Peste branza se pune o frunza de salata, feliile de bacon, feliile de ridichie, cascavalul DeSenvis, feliile de rosie si inca cateva fasii de salata.

Se pune deasupra cealalta jumatate de bagheta si este gata.

Pofta Buna!

 

 

 

 

TIPS-URI

1

Baconul este bine sa fie cumparat feliat deoarece se aseaza mai bine.

2

Rosia si ridichia se feliaza foarte, foarte subtire.

RETETA IN IMAGINI

Sandvis cu bacon-0
Sandvis cu bacon-1
Sandvis cu bacon-2
Sandvis cu bacon-3
Sandvis cu bacon-4
Sandvis cu bacon-5
Sandvis cu bacon-6
Sandvis cu bacon-7
Sandvis cu bacon-8
Sandvis cu bacon-9
Sandvis cu bacon-10
Sandvis cu bacon-11
Sandvis cu bacon-12
Sandvis cu bacon-13

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

29.10.2013, 16:22

Dya Daniela Andrei 1

30.10.2013, 16:57

MotanLaOale 1

30.10.2013, 19:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04