Sandvis cu bacon

de MotanLaOale in Sandvisuri, 29 Oct 2013 | 3033 vizualizari

 

Este foarte bun si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 1 minibagheta cu tarate
  • 100g bacon crud uscat
  • Ceva fin cremos cu aroma de usturoi
  • 100g cascaval DeSenvis
  • salata verde
  • 1 rosie
  • 1 ridichie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu bacon:

Baconul se taie felii subtiri, daca nu este cumparat asa.

Rosia si ridichia se taie felii subtiri.

Salata se spala se desface frunze si se usuca.

Cascavalul se taie felii.

Bagheta se taie in doua si se unge o parte cu Ceva fin cremos cu aroma de usturoi.

Peste branza se pune o frunza de salata, feliile de bacon, feliile de ridichie, cascavalul DeSenvis, feliile de rosie si inca cateva fasii de salata.

Se pune deasupra cealalta jumatate de bagheta si este gata.

Pofta Buna!

 

 

 

TIPS-URI

1

Baconul este bine sa fie cumparat feliat deoarece se aseaza mai bine.

2

Rosia si ridichia se feliaza foarte, foarte subtire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandvisuri Forestiere