Sandvis cu cascaval afumat

de Panacris in Sandvisuri, 15 Oct 2012 | 2436 vizualizari

 

Un sandwich cald, e oricand binevenit, mic dejun, cina sau pranz!

 

INGREDIENTE

  • paine toast de secara,
  • ulei de masline 20 ml.,
  • usturoi 1 catel
  • sunca de praga
  • cascaval afumat Delaco
  • ketchup Panacris,
  • oregano,
  • ardei kapia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu cascaval afumat:

Painea se unge cu putin ulei de masline si se introdice in cuptorul preincalzit, la foc iute cca. 3 minute pe fiecare parte. Se scoate tava din cuptor cand s-au rumenit feliile de paine, se freca acu usturoiu, apoi se unge fiecare felie cu putin ketchup Panacris, se presara oregano, apoi se aseaza cate o felile de sunca si de cascaval afumat. Se orneaza feliile cu ardei kapia si putin oregano, apoi se introduc la cuptor ptr cca. 5 minute. Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Sandvis cu cascaval afumat-0
Sandvis cu cascaval afumat-1
Sandvis cu cascaval afumat-2
Sandvis cu cascaval afumat-3
Sandvis cu cascaval afumat-4
Sandvis cu cascaval afumat-5

COMENTARII (15)

adry88 1

15.10.2012, 16:03

foarte bun

merisor 1

15.10.2012, 16:47

Chiar bune!

elucubratiiculinare 1

15.10.2012, 17:08

waw, imi place afumatura

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04