Sandvis cu cascaval Delaco si ou

de MotanLaOale in Sandvisuri, 20 Oct 2012 | 1127 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii paine toast
  • 2 felii cascaval Delaco
  • 2 oua
  • ardei
  • unt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu cascaval Delaco si ou:

Ouale se fierb 5 minute si se curata de coaje.

Feliile de paine se prejesc si se ung cu unt.

Se pune pe fiecare felie cate o felie de cascaval si rondele de ardei.

Se taie ouale felii si se pun deasupra.

Se presara sare si piper.

Daca considerati ca puteti musca din el se mai pune un rand de rondele de ardei si se suprapun.

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sandvis cu cascaval Delaco si ou 183275
retete culinare - Sandvis cu cascaval Delaco si ou 183276
retete culinare - Sandvis cu cascaval Delaco si ou 183277
retete culinare - Sandvis cu cascaval Delaco si ou 183278
retete culinare - Sandvis cu cascaval Delaco si ou 183279
retete culinare - Sandvis cu cascaval Delaco si ou 183280
retete culinare - Sandvis cu cascaval Delaco si ou 183281
retete culinare - Sandvis cu cascaval Delaco si ou 183282
retete culinare - Sandvis cu cascaval Delaco si ou 183283

COMENTARII (27)

MotanLaOale 1

20.10.2012, 22:08

mamaieelena 1

20.10.2012, 22:33

MotanLaOale 1

20.10.2012, 23:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21