Sandvis cu hamburger de curcan,ciuperci si rosii

de Bya Ralu in Mancare copii, 29 Sep 2015 | 1193 vizualizari

 

Pentru pachetelul vesel

 

INGREDIENTE

  • 1 chifla
  • 1 bucata carne de curcan pentru hamburger
  • 1 rosie
  • maioneza
  • cateva ciuperci
  • ulei vin alb
  • apa
  • sare.piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu hamburger de curcan,ciuperci si rosii:

Bucata de carne pentru hamburger se pune intr-o tigaie,punem apa cat sa acopere si lasam la fiert la foc mic.

Cand apa scade se stropeste carnea cu vinul alb si se mai pune putina apa, cat sa fiarba.

Cand carnea a fiert cateva minute si a scazut apa se pune ulei si se lasa sa se prajeasca pe ambele parti.

Ciuperciile se pun in alta tigaie cu putin ulei si putina apa si se lasa circa 10 minute pana se calesc putin si se inmoaie ciuperciile.

Chifla se taie si se incalzeste la cuptor cateva minute.

Rosiia se taie rondele.

Chifla se desface,se pun felii de rosii,de ciuperci,se aseaza carnea prajita,se pune maioneza,alte felii de rosii si de ciuperci.

 

RETETA IN IMAGINI

Sandvis cu hamburger de curcan,ciuperci si rosii-0
Sandvis cu hamburger de curcan,ciuperci si rosii-1
Sandvis cu hamburger de curcan,ciuperci si rosii-2
Sandvis cu hamburger de curcan,ciuperci si rosii-3
Sandvis cu hamburger de curcan,ciuperci si rosii-4
Sandvis cu hamburger de curcan,ciuperci si rosii-5

COMENTARII (22)

simona72 1

01.10.2015, 10:08

Bya Ralu 1

01.10.2015, 17:27

cu mare drag rocsi

Bya Ralu 1

01.10.2015, 17:27

simo

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04