Sandvis cu hering in ulei

de MotanLaOale in Sandvisuri, 2 Noi 2013 | 923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 semibagheta cu susan
  • Ceva fin cremos cu usturoi
  • hering in ulei
  • 2 fire ceapa
  • 1 rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu hering in ulei:

 Bagheta se taie pe jumitate.

Se ung ambele felii cu Ceva fin cremos cu usturoi.

Ceapa se taie rondele si se pune pe ambele felii.

Heringul se scurge de ulei, se curata de sira si se pune pe o felie in strat gros.

Rosia se taie felii subtiri si se pune peste hering.

Se pune si a doua felie, se preseaza putin si este gata.

Pofta Buna!

 

 

 

 

 

 

 

TIPS-URI

1

Peste hering se poate pune si cateva picaturi de zeama de lamaie.

RETETA IN IMAGINI

Sandvis cu hering in ulei-0
Sandvis cu hering in ulei-1
Sandvis cu hering in ulei-2
Sandvis cu hering in ulei-3
Sandvis cu hering in ulei-4
Sandvis cu hering in ulei-5
Sandvis cu hering in ulei-6
Sandvis cu hering in ulei-7
Sandvis cu hering in ulei-8
Sandvis cu hering in ulei-9
Sandvis cu hering in ulei-10
Sandvis cu hering in ulei-11
Sandvis cu hering in ulei-12

COMENTARII (18)

Lia_ 1

03.11.2013, 09:00

Krystyan Trendy 1

03.11.2013, 10:13

mmm..gustos

MotanLaOale 1

03.11.2013, 10:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41