Sandvis cu ou si cascaval

de Panacris in Sandvisuri, 27 Oct 2012 | 2980 vizualizari

 

Un sandvis satios si gustos

 

INGREDIENTE

  • ou 1 bucata
  • ulei de floarea soarelui 1 lingura
  • paine de casa cu seminte 1 felie
  • kethup Panacris,
  • cascaval Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu ou si cascaval:

Uleiul se pune la incins, apoi se pune oul si se amesteca repede si continuu ptr a nu se fac omleta. (Numai stiu cum modului  acesta de preparat din ou! Noi ii spunem "oua frecate:D" ) Se taie o felie de paine de casa cu seminte, se pune oul pe paine, se orneaza cu ketchup si felii de cascaval, apoi se pune la cuptorul cu microunde sau cuptor clasic, pana se topeste cascavalul.

TIPS-URI

1

se poate folosi si cascaval afumat Delaco

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu ou si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mini baghete cu cartofi, usturoi si cascaval afumat