Sandvis cu parizer din piept de pui si bunatati Delaco

de babi5 in Sandvisuri, 5 Noi 2013 | 1324 vizualizari

 

Nu-mi vine sa zic nimic ..

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de pine integrala
  • 2 felii parizer piept de pui
  • 2felii miez de lapte Delaco
  • 3 felii cascaval Delaco
  • ardei rosu
  • castravete
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu parizer din piept de pui si bunatati Delaco:

Am prajit pinea apoi am asezat feliile de cascaval peste care am pus parizerul  din piept de pui, am asezat feliile de miez de lapte, si am ornat cu ardei  si castravete .Bun sanatos si gustos .

Pofta sa aveti ..

 

TIPS-URI

1

Fara colesterol ,sanatos si gustos

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sandvis cu parizer din piept de pui si bunatati Delaco 275671
retete culinare - Sandvis cu parizer din piept de pui si bunatati Delaco 275672
retete culinare - Sandvis cu parizer din piept de pui si bunatati Delaco 275673
retete culinare - Sandvis cu parizer din piept de pui si bunatati Delaco 275674
retete culinare - Sandvis cu parizer din piept de pui si bunatati Delaco 275675
retete culinare - Sandvis cu parizer din piept de pui si bunatati Delaco 275676
retete culinare - Sandvis cu parizer din piept de pui si bunatati Delaco 275677

COMENTARII (10)

babi5 1

07.11.2013, 09:50

Valclaudia te pupaBabi multumesc te astept cu drag

babi5 1

07.11.2013, 09:51

krysty

babi5 1

07.11.2013, 09:52

abstract01 multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21